Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Regressioterapia eli Regressio-ohjaus

MITÄ REGRESSIOTERAPIA ON?

Talletamme kehoomme ja mieleemme kaiken elämämme/elämiemme aikana kokemamme käsittelemättömät asiat. Tällaisia ovat mm. lapsuudessa kohdatut kielteiset tapahtumat, omat virheelliset johtopäätökset tai sopimukset itsemme kanssa. Myös edellisissä elämissä koetut traumaattiset tapahtumat kulkevat mukanamme, antaen heijastuksensa nykyisyyteen, mikäli emme ole käsitelleet asioita selviksi.

Mitä terapiassa/ohjauksessa tapahtuu

Regressioterapiassa asiakas ohjataan puhumalla syvän rentoutuksen tilaan ja mielikuvien avulla haetaan muistoja ja kohdataan elämän tunnelukkoja aiemmin eletystä ajasta, lapsuudesta tai jopa aikaisempien elämien tapahtumista. Näin terapia pureutuu ongelmien alkujuurille –sinne, missä ongelma on syntynytkin.
Tarkoituksena on ongelmien alkusyiden ymmärtämisen avulla vapauttaa ammoin tukahdutetut tunteet ja näin poistaa niiden vaikutus käyttäytymiseemme ja tunne-elämäämme. Voimme vapautua selittämättömistä ahdistuksista, peloista, syyllisyydestä jne.
Regressio on hyvä apukeino myös silloin kun on ihmissuhdeongelmia tai vaikka jokin fyysinen vaiva, jonka alkusyytä on vaikea löytää.

Voit tulla hoitoon vaikkei mitään ongelmaa olisikaan.

Regressioterapia lisää itsetuntemusta ja avartaa näkökantoja

Teen myös tunnelukko-ohjausta regression keinoin, chakrojen puhdistusta ja tasapainotusta sekä matriisi hoitoja.

 

©2019 Kultaturkin kotisivut - suntuubi.com